Site Overlay

Nyári Ír sztepp tábor 2017, Salföld

Tánccsoportunk egyik legkiemelkedőbb programja, mint minden évben, az idén 7. alkalommal megrendezésre kerülő nyári tábor a Balaton-felvidék szívében lévő, festői szépségű Salföld ad otthont. A 6 napos eseményen tanfolyamos tagjaink mellett a fellépőcsoport tagjai is részt vesznek. A táborban minden napunk kemény munkával telt, melyről vezetőink, Somfai Péter és Ambrózy „Linó” Mária gondoskodtak a legmagasabb tudású táncosaink segítségével.

Reggelente futással és fitnesz gyakorlatokkal indítottunk. A kiadós reggelit követően Somfai Péter a tanítványoknak egy Baby Jig-et tanított be, melyet nagy örömmel és izgalommal vártak a résztvevők. A light alapok csiszolása Őszik Anita vezetésével zajlott, ami néha kemény balettórákat idézett fel, de a nyújtó órákkal a csapat izmai mindig képesek voltak megújulni.

A munka mellett azért mindig jut egy kis idő az élmények szerzésére is. Több alkalommal voltunk a Balaton parti szabadstrandon, elmentünk lovaskocsival a közeli erdőben lévő Kolostorromhoz, hajtottuk a lovas fogatot, vízipisztoly csatáztunk, ahol mindenkit rommá áztattunk korra és nemre való tekintet nélkül, és a legizgalmasabb eseményként kincsvadászatot tartottunk egész estés vetélkedővel egybekötve.

Az utolsó este a tábor záró eseményeként szalonnasütést rendeztünk, ahol mindenki bemutatta tánctudását, sokan énekeltek, viccelődtek a többiekkel. Hamar leszállt ez a 6 nap, mindenki sajnálta, hogy nem 12 napig tartott a tábor. Lehet, hogy jövőre még hosszabbat szervezünk? És, hogy a klasszikus mondatot idézzük: „ Jövőre veletek ugyanitt!”

Képek megtekintése itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük